Красотата на жените е в тяхната енергия

В началото на януари 2023 ще излезе луксозното ни списание "Истинската скорост на жените", в което ще ви срещнем с дами от различни поколения и различни професии. Те отварят сърцата си и споделят откровено коя е тяхната житейска скорост и как днес жените отстояват своето "Аз".

Партньор в интревютата с дамите е автомобил, който подхожда на техния характер, стил на живот, професи. Всяка от тях застана в една брилянтна фотосесия с най-новите модели в България.

Тук повдигаме завесата и ви представяме Ива Русинова, една млада дама, която живее на максимална скорост и дните й са изпълнени с много и разнообразни дейности. Но може би най-интересното е, че тя е първата жена дрифт пилот у нас.

Ето какво споделя Ива:

"Красотата на жените е в тяхната енергия, а тя е най-силната, най-амбициозната, най-отдадената. Тази енергия може да лекува всякакви рани, да изстрелва в Космоса и да дава подкрепа, но и да срива със земята и да оставя белези. Затова е важно в какви ръце е и как се използва. А силата се крие в усмивката и харизмата.

И ако преди години, жените може да са имали ниско самочувствие, заради различни фактори, то сега те са самостоятелна, силна единица, която може да прави чудеса. За съжаление обаче, все още наблюдавам уплашени или зависими жени, потиснати обикновено от мъжете до тях, което е много тъжна гледка, защото е похабяване на, може би, велик потенциал. Мисля,че светът има нужда от женска енергия в действие".

Цялото интервю и фотосесия очаквайте в списанието през януари 2022 г.

Търсете в търговската мрежа

В това интервю Ива Русинова застана на старта с нoвият Fоrd Рumа ЅТ, който впечатлява c мoщнocт oт 200 ĸoнcĸи cили, 1,5-литpoв ЕсоВооѕt двигaтeл и ускорението oт 0 дo 100 ĸилoмeтpa в чac зa 6,7 ceĸyнди. 

Впечатляващ дизайн, още повече в това уникално зелено, компактни размери, просторен и комфортен интериор, безкомпромисно поведение на пътя, което кара шофьорът да се чувства като истински състезател.

снимки: Светослав Ханджийски

 

Balkanite Net