Реклама в социалните мрежи

За един ново стартиращ бизнес, това се явява бърз източник на висок трафик, както към сайт или онлайн магазин, така и за генериране на голям поток хора към страницата в дадената социална мрежа.

       С нарастването на броя на възможностите за реклама в социалните мрежи е лесно да се объркате кое е най-доброто за вашия бизнес. Ние можем да разработим най-добрата стратегия за позиционирането на Вашия бизнес и бранд в социалните мрежи  за  да продавате чрез Facebook, Twitter, Instagram.

Към днешна дата над 3.8 милиона българи имат регистрация във Фейсбук, Instagram расте главоломно особено сред по-младата аудитория, видео платформи като YouTube и местната VBox7 се радват на завиден успех от българските потребители, които намират ефективно средство за комуникация и информация в каналите на социалните мрежи. LinkedIn, Pinterest, Instagram, добиват все по-голяма популярност сред потребителите от определени целеви групи.

Рекламата в социалните мрежи ще привлича и занапред все повече потребители като тенденцията е да се получи все по-детайлно профилиране на аудиториите в различните канали. За един ново стартиращ бизнес, това се явява бърз източник на висок трафик, както към сайт или онлайн магазин, така и за генериране на голям поток хора към страницата в дадената социална мрежа.

В момента основните социални медии са Facebook и Twitter,  Instagram, защото притежават най-голям брой потребители, безплатни са, лесно достъпни са за бизнес и персонални потребители.

Изработваме  видео клипове и красиви постове за провеждане на кампания в социалните медии. Създаването на една качествена рекламна кампания преминава през внимателно изясняване на идея, послание, определяне на целева група, изпълнение и анализ на резултатите. През последните години все повече фирми се ориентират към рекламиране в социални мрежи, защото там те могат да правят това напълно безплатно. Предлагаме  различни възможноти  за реклама в социалните мрежи:

             Генериране на кликове  и качване в YouTube

             Google реклама, Facebook реклама

Повече фенове на Фейбук страницата ви

Close