СТРИЙМИНГ, УЕБКАСТИНГ

        

          Предлагаме Full HD уебкастинг чрез високотехнологична система за многокамерно заснемане, от всяка точка и по всяко време, с неограничена продължителност и аудитория.

      

          Предлагаме Full HD уебкастинг чрез високотехнологична система за многокамерно заснемане, от всяка точка и по всяко време, с неограничена продължителност и аудитория.

          Осъществяваме професионален монтаж в реално време с телевизионни заставки, реклами и предварително заснети репортажи, презентации и интервюта.

          Излъчваме едновременно 3 паралелни стрийма с различна резолюция в Youtube, Facebook, Ustream и всички популярни сървъри за излъчване на висококачествено видео, както и в произволно избран сайт в Интернет чрез нашия сървър и нашите стрийминг медии и сайтове:  www.balkanite.net, www.webinaria.eu, www.bgpolitika.com, www.komentari.bg.

          Организираме кампания за активиране на аудитория от 10 000 —100 000 потребители и повече, с определен профил и интереси във Facebook, Twitter и други социални мрежи в рамките на седмица.

Предимства на уебкастинга пред телевизията       

         

 1. Излъчване на живо в Интернет с Full HD качество от мястото на събитието, независимо от местоположението, терена и момента на провеждане. Достатъчно е наличието на Интернет връзка.
 1. Няма строго фиксирано “име, тв канал, тв програма“ като при телевизиите - излъчва се от произволен сайт, социална мрежа, стрийминг медиа.
 2. Няма ограничителен режим за излъчване на реклама, платени репортажи и др. Изисква се само спазване на авторските права и добрия морал на предаването.
 3. Излъчване паралелно на няколко стрийма с различна резолюция в различни аудитории -Facebook страници и профили, Facebook групи с голям брой участници с интереси към дейности близки и подобни на представяните в събитието, в предварително определен сайт на възложителя, в YOUTUBE профил или видео сървъри за международен обмен в целия свят по желание на възложителя.
 4. Излъчените материали се записват в профили в YOUTUBE и Facebook и могат да бъдат наблюдавани по всяко време от целия свят. /броят на потребителите наблюдавали събитието минути след живото излъчване надхвърля многократно тези, които са го гледали на живо/.
 5. Излъчванията са интерактивни и зрителя може да споделя и харесва във Facebook и да изпраща коментари.
 6. Времетраенето на събитието е неограничено /в тв. програма/ и може да бъде от минути до наколко часа.
 7. Събитията се предхождат от кампания за популяризиране, която може да достигне до милиони потребители във Facebook и Twitter в целия свят, в аудитория с определен профил, в рамките на седмица.
 8. По време на излъчването могат да се организират анкети, викторини и други маркетингови инструменти.
 9. Техническото оборудване е компактно и супер модерно и не затруднява провеждането на събитията.
 10. Аудиторията в интернет и конкретно в социалните мрежи надвишава многократно аудититориите и на най-големите тв. оператори.
 11. Излъчванията могат да бъдат наблюдавани без допълнителни приложения /в повечето случаи са платени за по-известните и гледаеми телевизии/ от всички телекомуникационни устройства - телефони, таблети ,компютри и др. през всеки известен web браузър.         

          Важно

Можем да Ви предложим и изработване на тв материали - тв.заставки, реклами, репортажи, презентации и интервюта/ се договаря отделно съгласно изискванията на възложителя. Кампаниите за популяризиране се договарят съгласно мащаба, времетраенето, рекламните материали и продължителността.

         

          Изработването на материали за излъчване в студиото на ПК„ВАМО“ се калкулират с отстъпка.

Close