Сувенирна реклама

Голямо разнообразие от сувенири директно от производители и вносители.

Агенцията  предлaga най-актуалните рекламни сувенири:
различни видове  многолистови, работни, настолни календари и пирамидки. Фотосесиите в многолистовите продукти се обновяват ежегодно. Част от работните календари се отличават със специфичните си перлени нюанси и метални пантонски отблясъци, всички с характерното дигитално качество на печат.
Предлагаме богат асортимент от формати и модели на еко тефтери, рекламни бележници с дати, бележници без дати, рекламни настолни бележници, джобни бележници, седмичници и луксозни бележници за Вашата рекламна кампания,както и фирмени тефтери с индивидуален дизайн и календар-бележници с полускрита спирала.
Можете да избирате от  различни модели пластмасови и метални химикали,ролери,луксозни химикали, стилуси за таблет, еко химикали и моливи, ключодържатели и инструменти, флаш памети,запалки,чаши и  спортни бутилки, много бизнес подаръци и комплекти.
Важна част от персоналната визия на рекламните продукти е брандинга. Всички рекламни сувенири могат да бъдат надписани, като ще Ви предложим най-подходящата технология за печат. Предлагаме тампонен и  сито печат,сухо преге върху тефтери и папки,трансферен и дигитален печат  върху чадъри,чанти, ленти за бадж и директен печат върху календари, сувенири и плоскости, бродерия,  както и лазарно гравиране.