ИЗРАБОТВАНЕ НА САЙТ, ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН

Сайтовете, които изработваме са съобразени с всички изисквания на модерния дизайн, високи нива на защита и лесно и безпроблемно обслужване

  Сайтовете, които изработваме са съобразени с всички изисквания на модерния дизайн, високи нива на защита и лесно и безпроблемно обслужване от лица с ниска и средна квалификация за работа с компютър(ползване на MS Word и сърфиране в интернет).

          Нашите клиенти могат да изберат подходяща визия от многобройните темплейти на водещи европейски компании, с които работим, от готови сайтове, които сме изработили или да се доверят на нашия многогодишен опит в тази област.

          Предлагаме всички възможни допълнителни компоненти вграждани в съвременните сайтове - чат, форуми, интерактивни карти, форми за обратна връзка, разпращане на масови мейли, видео плейъри и галерии и др.

          За Вашата автентична визия предлагаме - заснемане на фотоси и видео, изработване на 3D лога и анимирани банери, професионална обработка на фотография и видео и много други услуги.

Видове сайтове:

 

          Представителен сайт

          Съдържа до 8 главни страници и 5 подстраници, избор на фотоси, локация(карта), галерия, форма за обратна връзка.

          Корпоративен сайт

          Съдържа всички компоненти на представителния сайт. Съдържа каталог на предлаганите стоки и услуги с цени, описание и характеристики.

          Интернет магазин

          Съдържа всички компоненти на корпоративен сайт. Съдържа каталог на предлаганите стоки и услуги с цени, описание и характеристики. Съдържа форма за поръчки и калкулиране на цена (количка). Съдържа база данни с автоматична поддръжка на наличности, подпродукти(цвят, размер, тегло и др.), сортиране по признак(най-търсени, най-нови и др.), изпращане по мейл на проформа фактура, надчисляване на данък и отчисляване на отстъпки и промоции и др.

           

         Важно

Всички допълнителни услуги - инсталиране на допълнителен компонент, изработване на лого, банер, корпоративно видео, колажи и др. се договарят допълнително след изготвяне на писмено предложение (задание) от клиента с конкретни параметри и изисквания. В цените на услугите за заснемане на снимки и видео не са включени командировъчни разходи, наем на специална площадка или студио, хонорари на актьори и др.

Цените са без надчислен ДДС.

          Ново

          Ежедневно обслужване на интернет магазин

          За да дадем възможност на микро и малките предприятия и фирми да поддържат собствен интернет магазин и да освободим техните собственици от нуждата да поддържат магазина и пълноценно да се грижат за своя бизнес, само нашата фирма, единствена в България предлага услугата - „ежедневно обслужване на магазина“.

          Услугата предлага:

          - разсрочено плащане на изработката на магазина;

          - ежедневно следене на поръчките и уведомяване на притежателя на магазина;

          - попълване на продуктовата и ценовата листа;

          - зареждане на нови изделия;

          - информиране на собственика за изчерпани количества, посещения в магазина, отзиви, предложения и промоции;

          - провеждане на рекламна кампания в медиите на фирмата и социалните мрежи.

Close