Интернет медии

БАЛКАНИТЕ НЕТ е бранд създаден през 2008 година, системно популяризиран  и налаган  на Интернет пазара.

БГ политика  представя добрите практики в управлението, успешно реализираните продукти и коментари подходящи за тяхното тиражиране и  устойчивост.

Balkanite.net   е независима Интернет медия с публицистично, научнопопулярно и художествено съдържание, за  история, култура, обществено отношение, бизнес и  природа,  подпомагащо   развитието   и информационно обслужване на туризма.

БАЛКАНИТЕ НЕТ е бранд създаден през 2008 година, системно популяризиран  и налаган  на Интернет пазара.

Третата версия на портала стартира през 2015 година и бързо набира почитатели, система за видеоконферентна връзка и популярни  Фейсбук  страници  и профили в Twitter, Facebook, Youtube, Google, Myspace, Linkedin, Instagram и др.

Разнообразието на рекламни форми включва –рекламна площ /предоставяне за реализиране на максимален брой импресии или тематично ориентирани/ рекламни публикации, видео представяне, Оnline представяне с  продуктово позициониране, скрита реклама и публикации в социалните мрежи и портали за видео споделяне.

Професионалната   оптимизация на портала извежда рекламния продукт на водещи позиции в най-популярните  Интернет търсачки. Дългогодишният ни опит в областта на рекламата гарантира високо качество на Вашите банери, рекламни публикации и видео представяне, снимков материал  и  рекламен слоган в социалните мрежи. Нашата реклама е ненатрапчива, но запомняща се в една напълно позитивна медийна среда подкрепяща бизнеса, обществените отношения,  културата и природата на Балканите. Всички изработени от нас рекламни материали, видео снимки, банери и публично представяне на рекламодатели.

БГ политика е ново явление в обществения живот на България. Това е първият сайт с позитивно говорене за българския политически живот . Основно място в него е отделено на обществената политика, като фактор влияещ пряко върху качеството на живот.

Важно  за ежедневието на читателя са възгледите  на основните политически сили в местния парламент, конструктивна критика на управленските решения и анализа на дългосрочните ползи и вреди от тяхното прилагане. Още  по прозрачен начин на вземане на решения и организираната в нашия сайт видеоконферентна система за живо предаване и външно участие в заседанията на Общинските съвети, заседания и конференции по важни инфраструктурни проекти и други.

БГ политика  представя добрите практики в управлението, успешно реализираните продукти и коментари подходящи за тяхното тиражиране и  устойчивост.

Други важни  направления  в сайта  са културни и обществени събития, общински  и религиозни празници  видео материали и  живи предавания от тях, богат  снимков материал и отзвук в социалните мрежи.

Достъпът  до информация на  читателя се осъществява със система за автоматично разпращане на имейли news  feed  системата за абонамент, възможности за регистрация през социалните мрежи, система за конферентна връзка   и популярни  Facebook страници на Бг политика и БАЛКАНИТЕ НЕТ и профили Twitter, Facebook,  Google, Myspace, Linkedin, Instagram  и др.

Close