Дейности  по  европейски проекти

Експертна оценка и анализ на бизнес климата и възможностите за инвестиции и развитие на производствен бранш. Проучване и прогнозиране в  сферата на туризма, информираност и публичност. 

ВАМО – агенция за маркетинг и рекама има богата експертиза и  доказан опит при изпълнение на различни дейности  по  Европейски проекти.

Дейностите  по информиране  и публичност включват изработване на аудио и видео клипове, медиа планиране и излъчване в различни регионални и национални радиа и телевизии, публикуване на статии в регионални и национални вестници и списания и онлайн медии, изработване на видео статии, дизайн на лого и изработване на рекламни и информационни  материали,  изработване на образователни книги, печатни и рекамни материали.

Цялостно  медийно обслужване на проекти и провеждане на събития.

Изработване на документални, рекламни и научно-популярни филми.

Изработване на дигитални  интерактивни карти: GPS базирани туристически маршрути и  интересни местности,  карти   в които са отразени маршрутите върху Google map.

Изработване на интерактивни  уеб-портали, изработване  на итерактивни олайн карти. Изработване на  сайтове и  портали по различни проекти.

Разработване на аудио гидове на 4 езика.

Излъчване на живо в Интернет с Full HD качество от мястото на събитието.

Видео конферетна  връзка за провеждане на уебинари, конференции и други събития.

Агенцията извършва и проучване на потенциала за използване на ВЕИ и енергийната ефективност, проучване и оценка на туристическия потенциал в даден регион. Експертна оценка и анализ на бизнес климата и възможностите за инвестиции и развитие на производствен бранш.

Логистика  на събития, пресконференции, обучения, тимбилдинги, конференции  и други. Осигуряване на нощувки, кафе паузи, кетъринг, наем зали и оборудване, както и транспорт.

 

Close